Om oss

Naks Media Group är kanske världens minska mediabyrå då den för tillfället bara består av mig, Axel Krottler.

Det hela började för en massa år sedan då jag råkade ha sönder min familjs hemsida. En hemsida som min pappa byggde någon gång när det lät såhär när man kopplade upp sig mot internet.

Efter flera år och många timmar framför YouTube lyckades jag installera WordPress vilket hemsidan än idag bygger på. WordPress växte och är idag det största publiceringsverktyget som används av bland annat TIME, Facebook och Spotify. Det är därför vi fortsätter att använda WordPress när vi bygger våra hemsidor.

Hemsidor behöver även grafisk design så därför började jag även lära mig Photoshop, Illustrator och InDesign. För att kunna sätta pricken över i:et på hemsidorna vi bygger.

Jag tycker det här är otroligt roligt och är helt självlärd. Jag bygger inte komplicerade lösningar utan använder standardiserade teman och anpassar dem efter era behov. Jag är otroligt envis och nöjer mig inte förrän både jag och ni är det.

Behöver ni hjälp med ert projekt? Så kan vi göra det tillsammans! Skicka oss en förfrågan så hör vi av oss så fort som möjligt!

Hälsningar,

Axel Krottlers signatur

Axel Krottler
Grundare